Cobalt Studio on suunnittelu- ja markkinointitoimisto, joka tarjoaa graafista ja web-suunnittelua sekä muita luovia palveluita. Omaamme laajan kokemuksen designista ja digitaalisesta markkinoinnista. Sijaitsemme Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaita koko Suomessa.

Pidämme haastavista tehtävistä ja nautimme työskentelystä sekä kaupallisten että voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa, pyrkien rakentamaan pitkäkestoisen suhteen asiakkaisiin. Jo useat suomalaiset yritykset luottavat Cobalt Studion palveluihin.

Cobalt Studio tarjoaa laajan kirjon design palveluita ja voi auttaa rakentamaan menestyvän brändistrategian. Olemme erittäin kykeneviä luomaan näyttävää visuaalista sisältöä ja nettisivuja, jotka parantavat tietoisuutta brändistä ja ohjaavat yrityksen sanoman kohdeyleisölle.

Palvelut

Verkkosivujen suunnittelu ja ylläpito

Moderni ja nopea verkkosivusto WordPress-alustalle, SEO-optimointi, sosiaalisen median integrointi, tekninen tuki ja koulutus, verkkosivuston uudelleensuunnittelu, tietoturvan parantaminen, kuvakkeet, bannerit ja vektorigrafiikka.

Valokuvaus- ja videotuotanto

Ammattimainen tuote- ja tapahtumakuvaus, sisä- ja ulkokuvaus, videoiden tuotanto kaupallisiin, opetus-, yritys- ja viihdetarkoituksiin.

Graafinen suunnittelu

Brändäys, identiteetin ja logon suunnittelu, esitteet ja lehtiset, aikakauslehtien mainonta, rullat ja näyttelyosastot, tuotemerkit ja pakkaukset, tarrat ja myynninedistämistuotteet, jne.

Digitaalinen markkinointi ja analytiikka

Digitaalisen markkinointistrategian luominen, sosiaalisen median läsnäolon lisääminen ja sähköpostimarkkinointikampanjoiden käynnistäminen, Google Analyticsin integrointi ja verkkosivujen tehokkuuden analysointi, Google AdWords -kampanjat, jne.

Ota yhteyttä

Etsitkö tekijää näyttäville mainoksille? Tarvitsetko modernin, responsiivisen nettisivuston tuotteidesi esittelylle? Tarvitsetko apua uuden bisneksen brändäyksessä?