Illustration web design

Cobalt Studio

Luova suomalainen web-suunnittelu- ja digimarkkinointitoimisto Helsingissä.

Toteutamme houkuttelevia visuaalisia sisältöjä ja nettisivustoja, jotka auttavat asiakkaamme tavoittamaan oman yleisönsä.

Mitä teemme?

Tarjoamme laajan kirjon ammattilaispalveluita: graafinen suunnittelu (digi- ja printti), web-suunnittelu, valokuvaus, digimarkkinointi ja paljon muuta.

Saatavilla korkeatasoisia design-palveluita edulliseen hintaan pienille ja keskisuurille yrityksille sekä ei-kaupallisille yhteisöille.

Illustration digital nomad

Palvelumme

Graafinen suunnittelu

Brändäys, identiteetin ja logon suunnittelu, esitteet ja lehtiset, aikakauslehtien mainonta, rullat ja näyttelyosastot, tuotemerkit ja pakkaukset, tarrat ja myynninedistämistuotteet, jne.

Verkkosivujen suunnittelu

Moderni ja nopea verkkosivusto WordPress-alustalle, SEO-optimointi, sosiaalisen median integrointi, tekninen tuki ja koulutus, verkkosivuston uudelleensuunnittelu, tietoturvan parantaminen, kuvakkeet, bannerit ja vektorigrafiikka.

Muut palvelut

Laaja valikoima luovan alan palveluita; esimerkiksi tuote- ja tapahtumavalokuvaus, videotuotannot, digimarkkinointi, yms. Palveluvalikoima löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa Cobalt Studiosta? Haluaisitko meiltä tarvitsemasi palvelun hinta-arvion? Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä:

Illustration email